Betalen & verzendkosten

Betalen & verzendkosten

BTW

Alle in onze webshop vermelde prijzen zijn inclusief 21% Btw.

iDEAL

Bij Kinderfiets.org kunt u gebruikmaken van iDeal betalingen. Deze methode is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. Het grote voordeel van iDeal is dat uw betaling direct verwerkt wordt en u de betaling gelijk kunt zien op uw bankrekening. U ontvangt direct een melding dat u de betaling heeft verricht en uw bestelling zal z.s.m. mogelijk worden verzonden.

Paypal

Alle Paypal betalingen die u aan Kinderfiets.org doet worden door Paypal gereserveerd. Indien de producten niet geleverd worden kunt u via Paypal een onafhankelijk onderzoek laten instellen. Nadat wij van Paypal een bericht hebben ontvangen dat de betaling is gelukt zullen wij uw bestelling z.s.m. uitleveren. Voor het gebruik van Paypal rekent Paypall 3,4% over het totaal factuurbedrag. Wij berekenen deze kosten aan u door.

Rembours (tot 1000,00)

Wij bieden u de mogelijkheid uw bestelling aan de postbode te betalen (rembours). Voor deze service brengen wij u wel kosten in rekening. Deze kosten (15,95 incl. btw) verschijnen op uw bestelbevestiging zodra u voor de optie rembours heeft gekozen.

Verzending en verzendkosten

Wij werken uitsluitend met Post.nl en DPD voor onze postverzendingen. Bij aankopen boven de € 75,- betaald u geen verzendkosten! Het standaardtarief voor verzending binnen Nederland is € 6,99 en naar België € 10,-.

Het is sinds kort mogelijk om bestellingen binnen Nederland die op maandag tot vrijdag voor 12:00 uur geplaatst worden, op dezelfde dag nog te laten leveren. Dit zal in de avond zijn. Kosten bedragen € 9,95.

Leveringstijd

Bestellingen voor 12:00 uur worden de volgende werkdag geleverd. Bestellingen na 12:00 uur worden 2 werkdagen later geleverd! Binnen Nederland kunt u bij bestellingen voor 12:00 uur tegen betaling in de avonduren uw product laten leveren.

De waardering van www.kinderfiets.org bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 review.